[gtranslate]

Produktet

ARRA 100 g

ARRA TË THËRMUARA 100 g

PIRE 100 g

PIRE 300 g

FARA LULEDIELLI ME KRIPË 120 g

FARA LULEDIELLI ME SHIJE TAKO 120 g

FARA LULEDIELLI TË ZEZA 120 g

FARA LULEDIELLI SHATIR 120 g

FARA KUNGULLI TE PJEKURA DHE ME KRYP 180 g

KIKIRIK I PJEKUR ( vakum) 800 g

KIKIRIK I PJEKUR ( vakum) 400 g

KIKIRIK I PJEKUR DHE I KRIPOSUR 700 g

KIKIRIK I PJEKUR DHE I KRIPOSUR 350 g

KIKIRIK I PJEKUR DHE I KRIPOSUR 250 

MISER KOKOSHKA 150 g

MISER KOKOSHKA 600 g

CHOCO SPREAD 180 g

CHOCO CREAM BLOCK 80GR

CHOCO CREAM BLOCK 40GR

CHOCO CREAM BLOCK 20GR

KIKIRIK NACHO (BAMBUS) 100 g

KIKIRIK PIKANT 100 g

LEBLEBIJ E PJEKUR 100 g

POP CORN MIKROWAVE 100 g

ARRA INDIANE TE PJEKURA 90 g

BADEM I PJEKUR DHE I KRIPOSUR 90 g

FESTEK I PJEKUR DHE I KRIPOSUR 90 g

LAJTHI E PJEKUR 90 g