[gtranslate]

LABELË PRIVATE

Ne ofrojmë prodhim me kontratë për klientët në industrinë e shitjes me pakicë, të cilët kanë markën e tyre të etiketave private, dhe klientët ekzistues që duan të shmangin investimet e mëdha në pajisje, ose kompanitë me koncepte të reja, që kanë nevojë për prodhues të kontratës të cilët mund ta kthejnë konceptin e tyre në realitet. Ne gjithashtu ofrojmë mundësinë për të buruar plotësisht produktin, ose për të punuar në bazën e “vlerës së shtuar”, siç janë shërbimet e paketimit për një produkt që është përpunuar tashmë.